Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

fenerbahče

Perišić, Džeko i Rebić povest će juriš na titulu koja se čeka već 10 godina?

FOTO: G. Jelavić/Pixsell

I to u sezoni u kojoj će Fener krenuti po prekid crnog niza i osvajanje prvog naslova prvaka Turske nakon deset godina čekanja. Ostaje za vidjeti hoće li ga u taj juriš povesti balkanska trojka

Ivan Perišić, Ante Rebić i Edin Džeko mogli bi ovo ljeto završiti kao saigrači. Zasad to nije najizglednija opcija, ali činjenica da takav scenarij postoji golica maštu mnogih pratitelja nogometa. To bi se moglo dogoditi, naravno, u Fenerbahčeu, turskom velikanu za koji je Džeko već potpisao, prenosi Index.hr.

Turski mediji već danima pišu da je Perišić jako blizu dolaska u Fenerbahče, odnosno navode kako ga je njegov menadžer sam ponudio Feneru. Navodno je i Perišiću ta ideja primamljiva pa su se Turci dodatno raspisali kako je Fenerbahče krenuo u finalne pregovore oko ovog posla.

U međuvremenu je na Twitteru osvanula snimka Perišića kako igra odbojku s turskim zvijezdama. Tu su penzionisani Arda Turan i Emre Belozoglu te Fenerov ofenzivac Irfan Can Kahveci. Emre je trenutno trener Istanbul Bašakšehira, a Arda Tura vodi Eyüpspor. Turski mediji pišu kako je najveća prepreka Fenerbahčeu Perišićeva plata u Tottenhamu, ali da ona nije nepremostiva.

Tu dolazimo do posljednje karike u ovoj priči – Ante Rebića. Hrvatski krilni napadač je otpisan u Milanu, a dosad ga se u turskoj povezivalo samo s Bešiktašem, ali posljednjih su dana počele dolaziti i informacije prema kojima ga dovesti želi Fenerbahče. Ako se one ostvare, to bi značilo da će se moćan balkanski tercet ujediniti u napadu turskog velikana.

I to u sezoni u kojoj će Fener krenuti po prekid crnog niza i osvajanje prvog naslova prvaka Turske nakon deset godina čekanja. Ostaje za vidjeti hoće li ga u taj juriš povesti balkanska trojka.