Čitluk

Peto izadnje “Ladies open Brotnjo 2022”

ladies open brotnjo

Turnir se igra u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku od 8.30 sati, a završava finalnom utakmicom u 17.30 sati, objavila je Općina Čitluk

Ženski nogometni klub “Brotnjo” Čitluk u srijedu, 14. decembra organizira Međunarodni turnir u ženskom nogometu “Ladies open Brotnjo 2022”.

Riječ je o jubilarnom petom izdanju koji ove godine okuplja dvanaest ekipa iz četiri države, tu su ŽNK Olimpija Ljubljana (Slovenija), ŽNK Hajduk Split (HR), ŽNK Neretva Metković (HR), ŽFK Breznica Pljevlja (Crna Gora), ŽFK Ekonomist Nikšić (Crna Gora), te klubovi iz BIH, ŽFK Radnik Bijeljina, ŽNK Sloga G.Vakuf/Uskoplje, ŽNK Široki Brijeg, ŽNK Inter Posušje, ŽFK Respekt Sarajevo i domaćin turnira ŽNK Brotnjo.

Turnir se igra u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku od 8.30 sati, a završava finalnom utakmicom u 17.30 sati, objavila je Općina Čitluk.

Dosadašnja izdanja ovog turnira su bila organizirana na najvećoj mogućoj razini, a nakon prva dva izdanja kada se igralo na velikom terenu, ove godine se turnir po treći put zaredom igra u dvorani po futsal pravilima.

– Godinama nastojimo našim curama omogućiti produžetak sezone, povezati se s klubovima iz regije i zajednički provesti ovaj, za nas, jako bitan projekat koji svima nama puno znači jer je poznato da sport i život uz sport omogućava pozitivan razvoj osobe i potiče promjene koje stvaraju pozitivnu okolinu, a u tome uspijevamo i možemo biti ponosni na sve što smo napravili. Možemo slobodno reći da se u klubu radi kvalitetno i pošteno, a onda se takav rad isplati jer uspješno zatvaramo financijsku konstrukciju uz pomoć svih organa vlasti u BiH, lokalnih, županijskih, federalnih, državnih, ali i donatora, sponzora koji imaju priliku da na obostrano zadovoljstvo pomognu u organizaciji jednog ovakvog događaja – poručili su iz ŽNK “Brotnjo”.