Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"daily mail"

“Piksi se puno kocka”

stojkovic
Dragan Stojković Piksi / FOTO: Screenshot

O popisu igrača koji je objavio Dragan Stojković pišu i Englezi

Za devet dana počinje Svjetsko prvenstvo u Kataru. Reprezentacija Srbije je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. ispala u grupi. Na ovom Mundijalu izvukla je gotovo identičnu grupu. Uz Brazil i Švicarsku, s kojima je igrala i prije četiri godine, protivnik će joj biti Kamerun.

Jučer se pisalo o problemima koje Srbi imaju zbog ozljede Mitrovića, ali čini se kako je situacija još ozbiljnija, i to opet u napadu. Naime, Dušan Vlahović je ozlijeđen. U Juventusu je posljednjih nekoliko dana trenirao po posebnom, individualnom režimu i zasad nije sigurno hoće li biti spreman za utakmicu protiv Brazila na otvaranju grupne faze.

O popisu igrača koji je objavio Dragan Stojković pišu i Englezi.

Tako Daily Mail navodi da se Piksi “jako kocka” jer u Katar vodi dvije ozlijeđene zvijezde, čije je igranje na turniru neizvjesno.

I drugi inostrani mediji pišu o problemima u srpskoj reprezentaciji. Podsjetimo, Vlahović se ozlijedio na utakmici protiv Benfice i propustio je posljednje četiri utakmice. Mitrović je ozljedu obnovio na utakmici protiv Švedske i neće konkurirati za ogled Fulhama ovog vikenda.