Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

izvrijeđao suca

Pique na sramotan način završio karijeru: “Se..m ti na mater k..vu!”

pique

Pique nakon isključenja sinoć kod Osasune, u pobjedi 2:1 u 14. kolu La Lige, definitivno završava karijeru i prije tog meča

Gerard Pique (35) karijeru je završio crvenim kartonom. Jedan od najtrofejnijih nogometaša u historiji i simbol Barcelone, prije nekoliko dana objavio je da odlazi u penziju na kraju godine. Zadnjeg dana 2022. Barcelona igra gradski derbi protiv Espanyola.

Pique nakon isključenja sinoć kod Osasune, u pobjedi 2:1 u 14. kolu La Lige, definitivno završava karijeru i prije tog meča.

Zadnji mu je tako bio onaj koji uopće nije igrao. Nakon što je sudac Jesus Gil Manzano označio poluvrijeme utakmice u Pamploni, pri vodstvu domaćina 1:0 protiv Barcelone kojoj je k tome isključen Lewandowski, Pique je s klupe za rezerve prišao sucu.

Gil Manzano u zapisniku je naveo što mu je tada rekao: “Jesi li vidio kako su nam zabili gol koji si ti priznao? Ti si sudac koji nas je najviše s..bao! J..ena sramota je što radiš! S..em ti na mater k..vu!” Naravno, sudac ga je nakon ove tirade isključio i to u tunelu stadiona jer ga je Pique sve do tamo pratio i vrijeđao ga.

Ovo nije prvi put da Gil Manzano daje Piqueu crveni na utakmici koju ovaj ne igra. Isto je napravio na El Clasicu u aprilu prošle godine, kada mu je Pique došao prigovoriti da nije dovoljno produljio utakmicu.

Pique je ovim crvenim kartonom ušao u historiju. To mu je 11. isključenje otkako igra za Barcelonu, čime je izjednačio dva rekorda. Jedan je do sada držao samo Hristo Stoičkov, a drugi Bugarin i Pep Guardiola. Po ukupnom broju isključenja Stoičkov je do sada bio jedini rekorder, a on i Pep su do sada imali najviše (8) u prvenstvenim utakmicama. Pique je okončao karijeru tako što im se pridružio, piše Index.

Piqueov sramni potez pogledajte na ovom LINKU.