Barcelona

Pique se oprostio od Messija: Ništa više neće biti isto

Nakon više od 20 godina u klubu, prestaješ nositi Barcelonin dres. Stvarnost je katkad teška

Lionel Messi je napustio Barcelonu, jedini klub u kojem je igrao u karijeri započetoj 2004. godine. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, za mnoge i najbolji, karijeru će vjerovatno nastaviti igrati u Paris Saint-Germainu.

Odlazak Barcine ikone teško je pao navijačima tog kluba, ali i samim igračima koji se od njega opraštaju porukama na društvenim mrežama.

Napravio je to i Gerard Pique, legenda kluba koja je s Messijem osvojila brojne trofeje.

”Ništa više neće biti isto. Ni Camp Nou ni Barcelona ni mi sami. Nakon više od 20 godina u klubu, prestaješ nositi Barcelonin dres. Stvarnost je katkad teška.

Upoznali smo se 2000. godine, bilo nam je 13 godina i karijere su bile pred nama. Kakve karijere! Da smo je zamišljali, ne bismo je mogli bolje zamisliti. Je*** ludilo!

U mojoj prvoj sezoni, nakon povratka u Barcelonu, osvojili smo trostruku krunu i ti si postao najbolji nogometaš svih vremena. Iz Rosarija si dotaknuo nebo iznad Rima. Ondje se započela stvarati legenda. Sve ostalo je povijest. A kako smo se samo dobro proveli!

Sad odlaziš, ali znam da ćeš se jednog dana vratiti. Postoje stvari koje treba napraviti. Zabavi se, uživaj kamo god otišao i nastavi pobjeđivati onako kako samo ti to znaš. Nama ovdje ćeš nedostajati. Volim te, Leo”, napisao je Pique na Instagramu.