Fudbal

reprezentativac bih

Pjanić: Bit ću na terenu za sedam dana

17/02/2020

Nije ništa ozbiljno. Bit ću spreman za sedam dana tako da nema razloga za zabrinutost, izjavio je za oficijelnu internet stranicu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH) Miralem Pjanić, reprezentativac BiH i prvotimac Juventusa

Nije ništa ozbiljno. Bit ću spreman za sedam dana tako da nema razloga za zabrinutost, izjavio je za oficijelnu internet stranicu Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić, reprezentativac BiH i prvotimac Juventusa.

Pjanić je, nakon što se povrijedio prošlog vikenda u utakmici Serije ”A” protiv Brescie (2:0), jutros obavio ljekarski pregled u klinici ”J Medical” te se ispostavilo da je ”istegao mišić desne noge uslijed umora”.

Shodno tome, neosnovane se bile sumnje da Pjanić neće biti spreman za utakmice baraža za plasman na EURO 2020. BiH će 26. marta u polufinalu play-offa grupe ”B” igrati protiv Sjeverne Irske na stadionu ”Bilino polje” u Zenici. Ukoliko pobijedi pet dana poslije na istom stadionu u finalnoj utakmici za plasman na kontinentalni šampionat sastat će se sa Republikom Irskom ili Slovačkom.

Komentari

Autor: Anadolu Agency (AA)

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.