Fudbal

Italijanski mediji

Pjanić je od sinoć još bliže prelasku u Real Madrid

29/03/2019

Navodi se da je Ramadani, između ostalih, razgovarao sa Joseom Angelom Sanchezom, generalnim menadžerom “kraljevskog kluba“

Italijanski i španski mediji javljaju da su se predstavnici Real Madrida, u četvrtak, uvečer u klupskom trening kampu sastali sa Falijem Ramadanijem, agentom Miralema Pjanića i Luke Jovića, prenosi Anadolu Agency (AA).

Navodi se da je Ramadani, između ostalih, razgovarao sa Joseom Angelom Sanchezom, generalnim menadžerom “kraljevskog kluba“.

Ističe se da je bh. reprezentativac Pjanića velika želja trenera Zinedinea Zidanea, dok Jovića žele čelnici kluba, koji dovođenjem 21-godišnjeg srbijanskog fudbalera žele pojačati konkurenciju u napadu.

Dan ranije italijanski mediji su objavili kako je Zidane ubijedio predsjednika Florentina Pereza da dovede 28-godišnjeg Pjanića za kojeg će Juventusu, s kojim ima ugovor do 2023. godine, morati da plati najmanje 90 miliona eura.

Jović, koji je igrač Benfice na posudbi u njemačkom bundesligašu Eintrachtu iz Frankfurta, trebao bi koštati Rela oko 60 miliona eura.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.