Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pjanić: Lijepo je kada te povezuju s Barcelonom

pjanic-un-fijo-con-luis-enrique-en-la-roma-suena-con-una-posible-oferta-del-barca

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Miralem Pjanić izjavio je da se ne obazire na medijske izvještaje o navodnoj zainteresiranosti Barcelone za njegove usluge, te da je fokusiran jedino na nastupe u Romi.

– Uvijek je lijepo kada te povezuju sa timovima poput toga, ali to su samo medijske priče – kazao je Pjanić na pres-konferenciji uoči susreta Rome s Barcelonom u petom kolu Lige prvaka.

– Igranje na Nou Campu bit će posebno. Očekujemo tešku utakmicu protiv ekipe koja gotovo nikada ne gubi na svom terenu. Morat ćemo pokušati odigrati kao u prvom meču, presingom na čovjeka koji je u posjedu lopte. Morat ćemo iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže – dodao je.

Zbog brojnih povreda u Romi Pjanić je u susretu protiv Bologne igrao odmah iza Edina Džeke i spreman je da odgovori na sve što se od njega sutra bude tražilo, prenosi Football Italia.

– Vidjet ćemo šta će trener tražiti. Bit će teško igrati protiv Barcelone, ali možemo igrati našu igru. Spreman sam odigrati šta se bude tražilo od mene – kazao je Pjanić.