Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pjanić predstavljen u Torinu: Znam da će mi navijači Rome zviždati

pjanić marotta

Miralem Pjanić danas je i službeno predstavljen kao novo pojačanje Juventusa. U Juveu će nositi broj 5.

Pjanić je na predstavljanju rekao kako zna da ga Romini navijači neće lijepo dočekati, ali svejedno se veseli odlasku na utakmicu u Rim.

„Veselit ću se povratku na stadion Olimpico da vidim te predivne navijače i prijatelje jer sam u klubu proveo prekrasnih 5 godina. Ali, od prvog dana biti ću fokusiran na svoju novu ekipu, na naše ciljeve koje smo zajednički odabrali. Znam da će mi u Rimu zviždati, jer nikada nije lako promijeniti ekipu. Danas sam sretan, a biti ću sretan i kad ćemo igrati protiv Rome na Olimpicu“, rekao je Pjanić na predstavljanju.

Pjanić je podijelio i svoje prve impresije o novom klubu.

„Znao sam kakav je Juve kao protivnik, kakva je ekipa i kakav je klub izvana. Sad kad sam unutra vidio sam različite stvari i shvaćam zašto je Romi bilo teško završiti ispred Juventusa. Ovdje sam, sretan sam što puno radim. To sam odmah shvatio. Na raspolaganju sam ekipi da napravimo velike stvari, da nastavimo pobjeđivati i osvajati sve trofeje koje su osvajali i prošle godine, ali i više od toga. Velika je razlika između kluba u kojem sam bio i u kojem sam sada.“