veznjak Zmajeva

Pjanić se oglasio nakon otkaza Koemanu, spomenuo je riječ “go.no”

pjanic-koeman

Objavio je fotografiju sa samo jednom rečenicom

Miralem Pjanić na svom se Instagramu oglasio neposredno nakon što je objavljeno da Ronald Koeman više nije trener Barcelone.

Objavio je fotografiju sa samo jednom rečenicom.

“Treba znati kad pustiti go.na da odu”, piše na slici zlatnim slovima, a nije teško pretpostaviti kako je poruka upućena upravo Koemanu, s kojim je Pjanić bio u jako lošim odnosima.

Podsjetimo, nakon što se nikako nije uspio nametnuti u Barceloni i opravdati transfer u vrijednosti od 60 miliona eura kojim se onamo preselio iz Juventusa, Miralem Pjanić proslijeđen je iz katalonskog kluba na jednogodišnju posudbu u Bešiktaš.

Bosansko-hercegovački reprezentativac dao je intervju za turske medije nakon prelaska u Bešiktaš i objasnio je zašto, po svom mišljenju, nije uspio u Barceloni.

“Nisam se mogao naviknuti na situaciju koju sam imao prošle sezone. Nisam to želio. Ja sam igrač. Volim igrati nogomet i to me čini sretnim. Uvijek sam želio igrati za Barcelonu, ali nisam očekivao da će situacija postati toliko komplicirana”, opisao je Pjanić.

Dodao je da Koeman nikako nije razgovarao s njim, a to je ubijalo njegovo samopouzdanje, prenosi Index.

“Došlo je do točke kada sam počeo igrati manje i tada su stvari postale komplicirane. A kada bih igrao, bilo je teško fizički i mentalno jer to je ubijalo moje samopouzdanje, nisam imao komunikaciju s Koemanom. To je bilo čudno jer trener je onaj koji govori tko igra, a tko ne igra, ali postoje različiti načini kako to odraditi. Ja sam igrač koji može prihvatiti sve, ali uvijek volim da se stvari kažu licem u lice. Ispalo je kao da se ništa nije dogodilo i kao da je meni 15 godina”, rekao je veznjak reprezentacije BiH.