Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bh. reprezentativac

Pjanić se večeras vraća na teren, nahvalio ga čak i protivnički trener

pjanic

Juventus je i ove sezone neprikosnoveni vladar italijanskog prvenstva

Nakon što je odsustvovao u prethodnom meču Juventusa protiv Fiorientine, na teren se vraća bh. reprezentativac Miralem Pjanić, i to u velikom derbiju protiv Intera, koji će se odigrati večeras u 20:30.

Derby d'Italia komentarisao je i trener Intera Luciano Spalletti.

“Na vrhu je veliki jaz i loša vijest je da će sustizanje Juventusa biti izuzetno teško, ali dobra vijest je da je ovo prvi korak i da je sve u našim rukama”, kazao je Spalletti, a onda se i dotakao Juventusove transfer politike, posebno istaknuvši našeg reprezentativca.

“Juventus svake godine kupuje igrače koji prave razliku. Tokom mog mandata u Romi prije tri godine, Juve je kupio Pjanića, koji je bio naš najbolji igrač uz De Rossija. Prošle godine smo imali najboljeg beka lige u Cancelu i oni su ga kupili, a doveli su i Higuaina iz Napolija”, ističe Spalletti.

Juventus je i ove sezone neprikosnoveni vladar italijanskog prvenstva, te se nakon 14 kola nalaze na prvoj poziciji sa 13 pobjeda i bez ijednog poraza.

Ako vjerujete da će Pjanić donijeti prevagu u večerašnjem meču, MOZZART nudi sjajnu KVOTU 1.63 na pobjedu domaćina protiv velikog rivala.

Iako se nalaze u maloj krizi, Inter se drži na trećoj poziciji Serije A. Međutim, ne tješi podatak da od početka 2015. godine nisu postigli gol na gostovanju Juventusu.

MOZZART je ponudio KVOTU 2.05 da će se taj niz nastaviti i da Inter ni večeras neće postići pogodak.

Kvote za onlajn igru te čekaju u Mozzartu! Registruj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!