Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dočekali ga novinari

Pjanić u pratnji oca i prijatelja stigao u prijestonicu Katalonije

New Project (35)

Do kraja sedmice će, kako navode španski mediji, trenirati samostalno, a već u ponedjeljak se očekuje njegova promocija i priključenje treninzima prvog tima Barce

Reprezentativac BiH Miralem Pjanić doputovao je sinoć privatnim avionom u Barcelonu. Novog veznjaka slavnog kluba na aerodromu su dočekale brojne medijske ekipe. Pjanić se zajedno s ocem Fahrudinom i nekoliko prijatelja stigao avionom iz Torina, nakon što je dobio netaivan test na korona virus.

Do kraja sedmice će, kako navode španski mediji, trenirati samostalno, a već u ponedjeljak se očekuje njegova promocija i priključenje treninzima prvog tima Barce.

Podsjećamo, Pjanić je početak Barceloninih priprema propustio nakon što je 23. augusta saznao da se zaražen korona virusom, zbog čega je propustio i prve dvije utakmice Zmajeva u okviru Lige nacija protiv Italije i Poljske.

Barcelona u narednih sedam dana ima dogovorene dvije prijateljske utakmice (Gimnastic i Girona), ali gotovo sigurno Pjanić neće biti u rosteru novog trener Ronalda Koemana.

Novu sezonu Katalonci počinju 27. septembra utakmicom na domaćem terenu protiv Villarreala, a vrijeme će pokazati hoće li naš reprezentativac već tada upisati debi za Barcelonu.