Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bruno Fernandes

“Plakao sam od sreće kada sam saznao da prelazim u Manchester United”

Bruno Fernandes

“Crveni đavoli” su Sportingu iz Lisabona platili 55 miliona eura odštete za Fernandesa, te dodatni iznos od 25 miliona eura koji se temelji na individualnom učinku fudbalera

Fudbaler Manchester Uniteda Bruno Fernandes, koji je u januaru stigao kao pojačanje ekipi sa Old Trafforda, priznao je da je plakao od sreće kada je saznao za transfer, javlja Anadolu Agency (AA).

25-godišnji Portugalac je na svom Instagram profilu uživo govorio o prelasku u Manchester United, otkrivši da je to bio njegov veliki san.

“Kada sam dobio vijesti o transferu zvao sam suprugu, braću, majku. Majka je počela plakati. Plakao sam i ja od sreće. Cijelog života sam se trudio za igram u jednom velikom klubu”, kazao je Fernandes.

Osvrnuo se i na klupskog kolegu francuskog fudbalera Paula Pogbu.

“Mislim da je Pogba jedan od najboljih fudbalera u Manchesteru ali i uopće. Nevjerovatno je igrati zajedno s njim jer uvijek želite igrati s najboljima”, poručio je Fernandes.

“Crveni đavoli” su Sportingu iz Lisabona platili 55 miliona eura odštete za Fernandesa, te dodatni iznos od 25 miliona eura koji se temelji na individualnom učinku fudbalera.

Portugalski veznjak je ove sezone za Mancheste odigrao devet utakmica i postigao tri gola.