Počela prodaja ulaznica za utakmicu između Sarajeva i Lecha

sarajevo-docekuje-lech-ulaznice-u-slobodnoj-prodaji-od-petka-10-jula

Fudbalski klub Sarajevo, u utorak, 14. jula 2015. godine, u sklopu druge runde kvalifikacija UEFA Lige Prvaka za sezonu 2015/16 dočekat će šampiona Poljske, KKS Lech Poznan.

Utakmica će biti odigrana na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” sa početkom u 21 sat, a cijene ulaznica za aktivne članove FK Sarajevo, za jednu od najvažnijih utakmica bordo kluba u evropskim takmičenjima, su sljedeće:

* Sjever Vedran Puljić – 5 KM
* Istok – 10 KM
* Zapad – 12 KM
* Zapad galerija – 20 KM

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ulaznice za utakmicu mogu kupiti u Odjelu za članstvo i ulaznice Fudbalskog kluba Sarajevo, koji se nalazi u sklopu klupskih prostorija, ul. Maršala Tita 38/b, a čije radno vrijeme je: PON – PET: 8 – 16h, SUB: 9 – 17h.

Cijene ulaznica za sve one koji još uvijek nisu članovi Fudbalskog kluba Sarajevo su sljedeće:

* Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 10 KM

* Tribina “Istok” – 15 KM

* Tribina “Zapad” – 20 KM

* Tribina “Zapad Galerija” – 30 KM.

Ulaznice za utakmicu dostupne su već na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine kao i na online prodavnici Kupikartu.ba/FKS, a od petka, 10. jula, ulaznice će se moći kupiti i u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38/b, Bezistan), te na standardnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu (Plato KSC Skenderija/ gradska Tržnica).

Također, ulaznice će biti moguće kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” na dan utakmice, u utorak od 12 sati.