Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mediji tvrde

Pochettino neće dugo biti bez posla, Salihamidžić mu pripremio ponudu

salihamidzic-pochettino

Salihamidžić je spreman odmah angažirati Pochettina, ali će na kraju Argentinac biti taj koji će donijeti odluku o tome kad će i hoće li preuzeti Bayern

Mauricio Pochettino nakon pet godina dobio je otkaz u Tottenhamu, a na njegovo mjesto nakon samo nekoliko sati imenovan je Jose Mourinho.

Ipak, čini se kako Argentinac neće dugo biti bez posla. Telegraph danas donosi vijest da je Pochettino već obavio razgovor s potencijalnim poslodavcem, a riječ je o Bayernu.

Bavarci su nedavno otpustili Niku Kovača i sada traže trajno rješenje za svoju klupu jer su svjesni da Hansi Flick koji je naslijedio Kovača to nije.

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić zakazao je sastanak s Argentincem i ponudit će mu posao, navodi Telegraph i nekoliko njemačkih medija.

Salihamidžić je spreman odmah angažirati Pochettina, ali će na kraju Argentinac biti taj koji će donijeti odluku o tome kad će i hoće li preuzeti Bayern.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.