Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Francuzi tvrde

Pogba pred dogovorom transfera teškog 150 miliona eura

pogba

Francuski novinar Frederic Calenge tvrdi da je Paul Pogba pri kraju s pregovorima o transferu

Paul Pogba našao se na udaru kritika u posljednjih nekoliko sedmica zbog loših igara za Manchester United. Cijeli klub je u velikoj krizi, u posljednjih osam utakmica čak šest puta su izgubili, a navijači ne kriju nezadovoljstvo.

Situacija je posebno ozbiljna zato što Unitedu prijeti neigranje Lige prvaka sljedeće sezone ako ne završi među najbolje četiri momčadi, a to bi za posljedicu imalo 25% manje plaće za sve igrače. Pogba je jedan od onih kojima je takvo nešto neprihvatljivo pa se naveliko spominje mogućnost njegova odlaska u Real Madrid.

Francuski novinar Frederic Calenge tvrdi da je Paul Pogba pri kraju s pregovorima o transferu u Real Madrid. Calenge je takve tvrdnje iznio na TV kanalu Telefoot te je dodao i da se, kada je vrijednost transfera u pitanju, govori o iznosu od 150 miliona eura.

Calenge je poznat kao pouzdan novinar koji gaji dobre odnose s nogometašima francuske reprezentacije pa ova vijest djeluje itekako vjerodostojno. Pogba je također nedavno dodatno potpalio vatru kad je izjavio da bi volio zaigrati za Real.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.