Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Santiago Bernabeu

Pogledajte kako će izgledati “najbolji stadion na svijetu” (VIDEO)

santiago_bernabeu

Planovi za renoviranje Bernabeua počeli su prije deset godina

Real Madrid je objavio finalizirane planove za redizajn stadiona Santiago Bernabeu, a predsjednik kluba Florentino Perez ima samo riječi oduševljenja.

“Bit će to najbolji stadion na svijetu. Od početka mandata, uložili smo 500 miliona eura u stadion koji će biti avangardan, udoban, siguran, i sa najnovijom tehnologijom”, kazao je Perez.

Planovi za renoviranje Bernabeua počeli su prije deset godina, 2009. Prije toga, renoviran je 1982. i 2001. godine, ali ovo je dosad najambiciozniji projekat.

Stadion će dobiti i krov koji se može koristiti po potrebi, kao i nešto što je dosad neviđeno na stadionima, ekran koji se proteže cijelim stadionom 360 stepeni kroz unutrašnji dio krova.

Prema riječima predsjednika, radovi bi trebali početi već iduće sedmice.

Kako će izgledati Realovo čudo, pogledajte u nastavku.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.