Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pogledajte kako je Prosinečki u studiju HRT-a doživio pobjedu Hrvatske

prosinecki

Hrvatska nogometna reprezentacija pripremila je u srijedu novu dramu od 120 minuta, a još su jednom Vatreni iz te drame izašli kao pobjednici.

Utakmica je započela vrlo loše po hrvatske reprezentativce s obzirom na to da je Trippier već u petoj minuti sjajno pogodio iz slobodnjaka i doveo Engleze u vodstvo, no Vatreni se nisu predavali te su preko Perišića došli do izjednačenja u 68. minuti.

Takav rezultat zadržao se na semaforu sve do drugog produžetka i 109. minute kada Mandžukić postiže historijski gol za hrvatsku reprezentaciju.

Nakon tog gola ostalo je još 11 minuta igre, a cijela Hrvatska jedva je čekao posljednji sučev zvižduk, a kada jesudac Çakir odsudio kraj utakmice uslijedila je prava euforija.

Slavilo se glasno u svim dijelovima Hrvatske, a HRT je objavio kako su taj trenutak proživjeli Joško Jeličić, Robert Prosinečki, Mateo Beusan i voditelj Marko Šapit.

Odmah po završetku utakmice kroz studio se prolomio uzvik – Tooooooooooo! A onda su oni pohitali jedni drugima u zagrljaj.

– Pa ne smijete plakat sada, bili ste 10 puta lošiji od nas – rekao je selektor Zmajeva Robert Prosinečki, a onda se nadodao Anton Samovojska koji je par puta ponovio riječ – savršenstvo!

Vatreni su tom pobjedom ostvarili najveći uspjeh u historiji hrvatskog nogometa te su došli u borbu za naslov svjetskog prvaka.

https://www.youtube.com/watch?v=BKsA_NaB_ys