Pogledajte kako su navijači njemačkog trećeligaša dočekali Borussiju (VIDEO)

magdeburgfc

Nogometaši Bayer Leverkusena, Borussije (M) i Schalkea izborili su osminu finala Njemačkog kupa u utorak.

Bayer je kod kuće s visokih 4-1 slavio protiv drugoligaša Union Berlin, dok je Schalke s 3-1 pobijedio kod trećeligaša Wehena.
Najteže je do osmine finala stigla Borussia (M) koja je golom Thorgena Hazarda sretno prošla gostovanje kod drugoligaša Fortune Dueselldorf.

Osminu finala izborio je i trećeligaš Paderborn pobjedom protiv drugoligaša Bochuma s 2-0. Schweinfurt je poražen od E. Frankfurta 0:4, G. Furth od Ingolstadta 1:3, dok je Mainz protiv Holstein Kiela (II) prošao tek nakon produžetaka, 3:2. U regularnom dijelu meča bilo je 2:2.

Najuvjerljiviju pobjedu od bundesligaša ostvarila je Borussia Dortmund. Na putu ka 16-ini finala Njemačkog kupa s 5:0 Borussia je prošla kroz Magdeburg, a svih pet pogodaka zabili su različiti igrači; Castro, Isak, Jarmolenko, Bartra i Kagawa.

No, ono o čemu se danas najviše priča u Njemačkoj su navijači domaće ekipe koji su na otvaranju utakmicu napravili fantastičnu koreografiju na tribinama. Pogledajte snimke. U pitanju su navijači njemačkog trećeligaša!

A, evo i kako je to izgledalo sa suprotne strane…

U srijedu se sastaju Hertha Berlin – Koeln, Kaiserslautern (II) – VfB Stuttgart, Osnabrueck (III) – Nuernberg (II), VfL Wolfsburg -Hanover 96, Freiburg – Dynamo Dresden (II), Werder Bremen – TSG 1899 Hoffenheim, Jahn Regensburg – 1. FC Heidenheim (II) i RB Leipzig – FC Bayern.