Nije bio sretan

Pogledajte reakciju Cristiana Ronalda kad je saznao da nije najbolji igrač

cristiano444

Nadao se Ronaldo nagradi jer je u polufinalu dao tri komada Švicarcima

Portugal je u nedjelju osvojio prvo izdanje Lige nacija pobijedivši 1-0 neugodno Nizozemsku. Bio je Portugal bolji takmac, a presudio je gol Goncala Guedesa nakon što ga je idealno poslužio Bernardo Silva.

Portugal je nakon posljednjeg zvižduka suca Mallenca mogao početi slaviti, ali Cristiano Ronaldo nije bio baš raspoložen. Nakon utakmice službeni spiker na Dragaou pročitao je ime najboljeg igrača Lige nacija, a Ronaldo je ostao šokiran kad nije čuo svoje ime.

Najboljim igračem Lige nacija proglašen je upravo Cityjev ofenzivac Bernardo Silva koji je bio nezadrživa opasnost za mlade igrače ‘oranja’, dok je Ronaldo bio pomalo samozatajan u finalu. Ipak, nadao se Ronaldo nagradi jer je u polufinalu dao tri komada Švicarcima u 3-0 pobjedi.

U trenutku proglašenja Ronaldo i Silva stajali su jedan pored drugog, a Cristianov sretni izraz lica potpuno se promijenio. Prvo je odmahnuo glavom, a kad su ostali suigrači iz reprezentacije došli čestitati Silvi on je brzo skrenuo pogled.

Ipak, Ronaldo se kasnije vjerojatno malo smirio jer je s Portugalom nakon Europskog prvenstva 2016. osvojio još jedan trofej.