copa america

Pogledajte šou Messija u četvrtfinalu Copa Americe, nosi Argentinu prema tituli

U ovom trenutku se čini da je finale između Argentine i Brazila neminovnost jer Brazil u polufinalu čeka Peru koji, ako ne bude iznenađenja, ne bi trebao biti težak zalogaj za Titeovu ekipu

Lionel Messi zabio je prekrasan slobodnjak u visokoj 3:0 pobjedi njegove Argentine nad Ekvadorom u četvrtfinalu Copa Americe.

Osim što je zabio treći pogodak, Messi je asistirao za prva dva. Prvi je namjestio Rodrigu de Paulu s jednog na drugi rub kaznenog prostora tokom gužve u šesnaestercu Ekvadora.

Drugi gol namjestio je Lautaru Martinezu kojeg je proigrao bez gledanja, čime je dodatno zbunio stopera koji ga je čuvao. Napadač Intera je bio miran u završnici i to je bilo 2:0.

Odnedavno bivši nogometaš Barcelone zasluženo je ponio titulu najboljeg igrača utakmice, a Argentinu sada čeka utakmica s Kolumbijom u polufinalu Cope. Messi je trenutno na učinku od četiri gola i četiri asistencije na ovom turniru.

U ovom trenutku se čini da je finale između Argentine i Brazila neminovnost jer Brazil u polufinalu čeka Peru koji, ako ne bude iznenađenja, ne bi trebao biti težak zalogaj za Titeovu ekipu.