Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Seria A

Pogledajte tragikomičnu grešku golmana koja bi Džeku i Inter mogla koštati titule

radu

Radu je čekao u petercu i krenuo lijevom nogom proslijediti loptu suigraču na drugu stranu, međutim, promašio je i tako otvorio savršenu šansu Sansoneu

Inter je šokantno 2:1 poražen od Bologne u zaostaloj utakmici 20. kola Serie A. Milanski klub vodio je od treće minute prelijepim golom Ivana Perišića, no pogocima Marka Arnautovića u 28. te Nicole Sansonea u 81. minuti Bologna je došla do pobjede.

Ovim porazom Inter je ostao na dva boda iza vodećeg Milana četiri kola prije kraja, a glavni tragičar aktuelnog prvaka je golman Ionut Andrei Radu. Rumun je od prve minute stao na gol umjesto kapitena Samira Handanovića i teško kiksao u 81. minuti.

Inter je bio u posjedu. Ivan Perišić izveo je aut duboko s lijeve strane u svojoj polovici i bacio loptu prema svom golmanu. Radu je čekao u petercu i krenuo lijevom nogom proslijediti loptu suigraču na drugu stranu, međutim, promašio je i tako otvorio savršenu šansu Sansoneu. Bolognin ofanzivac imao je uistinu lak posao nakon tragikomičnog kiksa Interovog rezervnog golmana.

Milanski se klub nije uspio vratiti do kraja utakmice i na kraju je doživio težak udarac u borbi za Scudetto.