Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pokradene prostorije FK Sloboda, najviše oštećen Slavko Petrović

fk sloboda tusanj

Za sada nepoznata osoba ili više njih u noći sa subote na nedjelju je provalila u službene prostorije koje se nalaze u sklopu Javne ustanove Gradski stadion Tušanj, a koje koristi FK Sloboda Tuzla i trener Slavko Petrović, javlja Tuzlanski.ba.

U MUP-u TK su kazali da je u prijavi navedeno da se provala dogodila u vremenskom periodu od 21:30 u subotu do 6 sati u nedjelju, a izlaskom policijskih službenika na teren istinitost navoda je potvrđena.

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta jer je iz prostorija otuđena određena oprema FK Sloboda kao i televizor koji su se nalazio unutar prostorija u koje je provaljeno. Uviđaj na mjestu događaja obavljaju policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla koji će preduzeti sve potrebne radnje kako bi se počinioci što prije pronašli i protiv njih bile poduzete zakonom predviđene mjere. Kako nezvanično saznajemo, najviše štete pretrpio je trener Slobode Slavko Petrović čije su stvari najviše ispreturane, a neke od njih i ukradene.

Podsjetimo Sloboda je jučer na Tušnju u okviru BH Telecom Premijer liga BiH – za opstanak remizirala sa ekipom Čelika, rezultat je bio 1:1.

Nakon odigravanja utakmice kapije stadiona bile su pod ključem od 21:30 sati.