Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Pokušaj ubistva u Liverpoolu: Navijači Rome brutalno pretukli Irca (VIDEO)

25/04/2018

Britanska policija uhapsila je dvojicu muškaraca iz Rima osumnjičenih za pokušaj ubistva, nakon što je muškarac iz Irske zadobio teže tjelesne povrede pred utakmicu polufinala fudbalske Lige šampiona u Liverpoolu, saopšteno je iz policije.

U saopštenju se navodi da je 53-godišnjak iz Irske zadobio povredu glave, da se trenutno nalazi u bolnici i da je njegovo stanje kritično.

“Vjerujemo da je žrtva bila u Liverpulu sa svojim bratom povodom fudbalske utakmice između fudbalskih klubova Liverpool i Roma i da je napadnuta tokom obračuna navijača ispred jednog puba prije početka utakmice”, navodi se u saopštenju.

Iz policije navode da je Irac udaren kaišem, nakon čega je pao na zemlju.
U saopštenju se dodaje da su dvojica muškaraca starosti 25 i 26 godina privedeni radi ispitivanja.

“Fudbalski klub Liverpool je šokiran i užasnut nakon što je navijač kluba napadnut uoči utakmice, nakon čega se nalazi u kritičnom stanju. Naše misli su, prije svega, uz žrtvu i članove njegove porodice u ovom veoma traumatičnom periodu”, navodi se u saopštenju kluba.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.