Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Policija u autobusu Bayernovih navijača pronašla kilogram i pol marihuane

shickeria

Neki navijači Bayerna iz Münchena proslavit će pobjedu svog tima protiv Leverkusena u policijskom dosjeu.

Poznata navijačka skupina Schickeria nosi titulu pravih Bayernovih ultrasa, a za vrijeme utakmice u Leverkusenu, odigrane u petak, policija je na njihovom autobusu namirisala karakterističan miris zeljaste tvari koja neodoljivo podsjeća na opojnu drogu marihuanu.

U akciju su stupili psi koji su trenirani za takve policijske akcije, a trebalo im je samo nekoliko sekundi da pronađu paket. Zaplijenjeno je kilogram i pol marihuane. Prije negoli je 55 putnika smjelo poći natrag u München, policija im je uzela podatke.

Za vrijeme iste utakmice, piše Bild, policija je ispred kafića u kojem se okupljaju fanovi iz Leverkusena uočila i jednog navijača koga nogomet nije previše interesirao, ali je zato njegovo ponašanje sugerisalo na bliski susret s opijatima.

Prilikom pregleda njegovog stana pronađeno je dva kilograma marihuane, određena količina hašiša i amfetamina, kao i neki pripadajući pribori. Ispostavilo se kako se radi o njihovom starom poznaniku, dileru droge, koji je i ranije bio na udaru zakona.