Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Poljaci “posudili” stolice iz hotela Sunce da se brane

14/07/2015

Nakon sinošnjeg divljanja huligana, u Vogošći je jutros mirno. Ispred hotela Sunce gdje su smješteni navijači Lecha, raspoređene su jake policijske snage.

Poljaci su još uvijek u svojim sobama, a sigurno je samo da će napustiti Vogošću, ali nije poznato da li će biti premješteni na novu lokaciju ili će biti vraćeni u Poljsku. Za sada u MUP-u Kantona Sarajevo nisu željeli otkriti te informacije.

bus-poljaci

Stakla na autobusu s kojim su Poljaci stigli u Sarajevo su polupana.

Dok je na ulicama Vogošće gorjelo do kasno iza ponoći, u hotelu nije bilo problema.

Poljski navijači, tvrdi osoblje hotela, pokazali su visok stepen tolerancije prema radnicima i inventaru. Čak su pomogli konobarima da stolice vrate na svoje mjesto nakon nereda, piše Patria.

bus-poljaci2

– U tuči je polomljeno nekoliko stolica, ali ništa trašno. Kada su naši navijači došli ispred hotela, Poljaci su uzeli stolice kako bi se branili. Kada se incident završio, stolice su vratili na svoje mjesto. To nas je iznenadilo. Vrlo su pažljivi u hotelu – kaže recepcionerka hotela.

bus-poljaci1

Komentari

1 Comment

  1. rajvoSa

    14/07/2015 at 16:39

    Ovo je izjava dok su oni još bili u hotelu, treba ih opet intervjuisati!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.