Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga nacija

POLJSKA – BOSNA: Uzmi Meridian poklon od 20 KM, BEZ USLOVA!

710x380px-poljska—bih-PR

Sportska kladionica Meridian poklanja svim novi igračima koji se registruju 20 KM, BEZ USLOVA!

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon dva domaća susreta koja je odigrala u Sarajevu, protiv Sjeverne Irske, te protiv Holandije u Zenici, sad očekuje novi izazov. Okršaj protiv Poljske u  Varšavi.

Za ovaj specijalni okršaj sportska kladionica Meridian, je pripremila fenomenalni bonus za sve novoregistrovane igrače i to od 20 KM, bez uslova, jer sve što treba da se uradi jeste da se registruje na web sajtu meridanbet.ba, ili na mobilnoj aplikaciji..

U prethodnim mečevima koje su „Zmajevi“ odigrali na domaćem terenu, može se reći da sve što je trebalo, jeste samo malo sportske sreće. Lutrija kakvi su penali uvijek, nije bila na strani naših momaka u meču sa Sjevernom Irskom, ali su zato protiv Holandije dokazali zašto ih obožavamo. Srce kao i uvijek ostave na terenu, i bore se do zadnje sekunde, pa smo sigurni da će tako biti i sad protiv Poljske.

U prethodnom meču koji je odigran u Zenici, „Zmajevi“ su poveli iz penala golom Hajradinovića, ali Glik je izjednačio rezultat na kraju prvog poluvremena, dok je Grošicki donio pobjedu Poljskoj u 67. minutu golom glavom.

Trenutno Bosna je na poslednjem mjestu u grupi, ima dva neriješena rezultata, i jednu izgubljenu utakmicu, tako da je sad trenutak za pobjedu bez odlaganja! Ukoliko si i ti pravi „Fanatikos“, sad je idealna prilika, da se registruješ na meridianbet.ba, pa da iskoristiš fenomenalnu priliku da sa bonusom od 20 KM dobrodošlice, i kvotama koje „vrište“ naplatiš svoje znanje u sportskoj prognozi.

Meridian – kuća najbolje ponude i najvećih bonusa!