Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ponovo sukob u svlačionici Rome: Nainggolan zaratio sa Spallettijem

nainggolan

Luciano Spalletti je ponovo ušao u konflikt sa važnim igračem u Rominoj svlačionici, a ovoga puta u pitanju je Radja Nainggolan.

Njih dvojica su tokom utakmice u Bergamu sa Atalantom imali nekoliko neprijatnih situacija, a posebno nakon izlaska Diega Perottija u 73. minutu, kada je belgijski reprezentativac trebalo da zaigra u novoj ulozi na terenu.

Kako piše Il Messaggero Nainggolan je u nekoliko navrata izrazio vidnu nervozu na terenu, prepirao se sa Spallettijem, a onda počeo da viče na pomoćnika Domenichinija, čija upustva nije mogao da razumije.

Konačno, kap je prelila čašu u 86. minutu, kada je trener Rome u igru umesto Belgijanca ubacio zaboravljenog Iturbea, a Nainggolan ljutitio utrčao u svlačionicu, bez ikakve komunikacije sa stručnim štabom.

Roma je na Atleti Azzurriju ostala bez tri vrijedna boda u borbi za šampionsku titulu, pa za Juventusom sada zaostaje ogromnih sedam bodova.

Pjanić se oporavio od povrede uoči ključnog meča

Podsjetimo, Spalletti se u aprilu ove godine sukobio sa legendarnim kapitenom Vučice Francescom Tottijem, ali se kasnije stišala kompletna situacija, a ostaje da se vidi kakav će biti slučaj sa Nainggolanom, sa kojim čelnici Rome već dugo pregovaraju oko potpisivanja novog ugovora.