originalna torcida

Poruka igračima Hajduka: Ispred Poljuda postavili – 12 panjeva

panjevi

Najnoviji je poraz stigao u sedmici velike Torcidine proslave 70. godišnjice organiziranog navijanja u Splitu i dolaska novog predsjednika Lukša Jakobušića

Neko je ispred ulaza u prostorije poljudskog stadiona kasno sinoć postavio 12 panjeva, u formaciji 1 – 4 – 4 – 2, plus još jedan panj sa strane što je zacijelo aluzija na trenera, piše Slobodna Dalmacija.

A sve to kao očita reakcija na novi poraz nogometaša Hajduka 0:1 od Istre 1961 u Puli, što je već treći poraz Bijelih zaredom (nakon Gorice i Šibenika). Uostalom, dok Dinamo i Rijeka igraju evropske utakmice, Hajduk ne može do boda niti protiv najslabije ekipe HNL-a.

Najnoviji je poraz stigao u sedmici velike Torcidine proslave 70. godišnjice organiziranog navijanja u Splitu i dolaska novog predsjednika Lukša Jakobušića. Da stvar bude bolnija, a na kontu je tek 10 bodova iz osam odigranih utakmica i šesto mjesto na tablici.

– Igrate kao panjevi… – jasna je poruka navijača igračima i treneru Hariju Vukasu.

Policija je za svaki slučaj noćas ipak dočekala autobus s igračima Hajduka, a panjeve je uklonio zaštitar s Poljuda prije nego su se vratili iz Pule u Split.