Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poznati termini preliminarne faze LP, ulaznice u prodaji od sutra

Mostar SG

Mostar SG Staklorad domaćin je preliminarne faze Lige evropskih prvaka u futsalu. Učesnici grupe u koju je smješten prvak Bosne i Hercegovine su i albanski Flamurtari, turski Arnavutkoy Beledye spor i estonski Narva United.

Mečevi će se igrati od 23. do 26. augusta, a pobjednik grupe plasirat će se u drugu fazu takmičenja koja će se igrati u Rumuniji.

Prvog dana (23. august) na programu su mečevi: Flamurtari – Narva United od 19 sati, te Mostar SG Staklorad – Arnavutkoy Beledye spor od 21:15 sati. Drugog dana (24. august) od 19 sati sastaju se Arnavutkoy Beledye spor i Flamurtari, te od 21:15 sati Mostar SG Staklorad – Narva United.

Posljednjeg dana (26. august) od 19 sati na programu je meč Narva United – Arnavutkoy Beledye spor, te od 21:15 sati meč Flamurtari – Mostar SG Staklorad.

Ulaznice za futsal spektakl u Mostaru u pretprodaji će se naći u četvrtak (sutra), a moći će se kupiti u prostorijama FC Mostar SG Staklorad u Sjevernom logoru u terminu od 18 do 20 sati. U petak, subotu, nedjelju, ponedjeljak i utorak ulaznice će se moći kupiti na istom mjestu u terminima od 9 do 11 i od 18 do 20 sati.

Cijena ulaznice koja vrijedi za obje utakmice u jednoj večeri iznosi 5 KM.