Veliki derbi

Poznato kad se Džeko vraća na teren?

dzeko1

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Rome Edin Džeko već neko vrijeme je povrijeđen

Iako se u početku činilo da je povreda ozbiljna i da je Džekin povratak odgođen do daljnjeg, pojavile su se informacije da bi njegov povratak na teren mogao biti uskoro.

Prve pretpostavke bile su da će se Džeko vratiti protiv Sassuola 26. decembra, najnovije vijesti iz Italije kažu da bi to moglo biti četiri dana ranije, za veliki derbi protiv Juventusa.

Sigurno je da Džeko neće nastupati u večerašnjem meču Lige prvaka protiv češkog Plzena, a neće imati ni potrebe jer je Roma već obezbijedila prolazak u osminu finala Lige prvaka.

U Džekinom odsustvu, Roma igra jako slabo, a najočitiji primjer toga je katastrofalan meč protiv Cagliarija u kom su izgubili prednost od 2:0 u posljednjim trenucima meča, i to sa igračem više na terenu.

Budući da od 18:55 Roma igra protiv Plzena samo “revijalnu” utakmicu, može se očekivati da češki tim odigra za ponos i pokuša iznenaditi Rimljane.

Skoro je sigurno da će se igrati otvorena utakmica bez taktiziranja, a MOZZART nudi sjajnu KVOTU 1.70 da će oba tima postići gol.

Za one hrabrije, tu je i izvanredna KVOTA 3.05 na četiri i više golova u MOZZARTU!

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!