Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kapiten aston vile

Pozvao da se ostane kod kuće, pa izašao u ludi provod i skrivio nesreću

Jack-Grealish-nesreca

Engleski se veznjak tako od ranog jutra našao na meti medija i društvenih mreža, međutim nije prozivan za samu nesreću i nezrelost, već zbog licemjerja i nepoštivanja inicijative koju je zdravstveni sistem pokrenuo

Kapiten i zvijezda Aston Ville Jack Grealish (24) jučer ujutro se našao u velikom skandalu kada je imao saobraćajnu nesreću pri povratku iz noćnog izlaska, iako je samo nekoliko sati prije javno pozivao građane Velike Britanije da ostanu kod kuće zbog pandemije koronavirusa.

Grealish se oko osam ujutro sa svojim “Range Roverom” vrijednim 90 hiljada eura zabio u tri parkirana automobila, prenose ostrvski mediji, nakon čega se svađao s prolaznicima.

Engleski se veznjak tako od ranog jutra našao na meti medija i društvenih mreža, međutim nije prozivan za samu nesreću i nezrelost, već zbog licemjerja i nepoštivanja inicijative koju je zdravstveni sistem pokrenuo.

Inače, plejmeker Aston Ville jedan je od najtraženijih nogometaša na Otoku, ali i u cijeloj Evropi. Nadolazeća zvijezda na radaru je Manchester Uniteda i Liverpoola, pa nije ni čudo da je nakon lude noći i saobraćajne nesreće postao meta razočaranih fanova na Otoku.