Fudbal

Sindikat profesionalnih fudbalera Srbije

Predsjednik i trener kluba pretukao igrača

18/06/2019

Sindikat profesionalnih fudbalera 'Nezavisnost' najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsjednika

Dragan Antić, predsjednik i trener Fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja pretukao je igrača ovog kluba Luku Ratkovića, saopštio je danas Sindikat profesionalnih fudbalera ”Nezavisnost” iz Srbije, koji traži najoštriju kaznu za nasilnika, javlja Anadolu Agency (AA).

”Dana 11. maja 2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak ŽK, predsjednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predjelu lijeve i desne strane glave, pred brojnim svjedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vrijeđao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predjelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice”, navodi se u saopštenju za javnost Sindikat profesionalnih fudbalera ”Nezavisnost”, u kojem ističu:

”Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsjednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje liječenje. Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’ najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsjednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.