Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

steven zhang

Predsjednik Intera demantovao vijest da će klub biti prodan Saudijcima

steven-zhang

“Predsjednik Steven Zhang okarakterisao je vijest kao lažnu i oštro negirao da će Inter biti prodat. Štaviše, potvrdio je da u ovom trenutku nikakvi razgovori nisu u toku sa fondom PIF”, stoji u vijesti koju su prenijeli italijanski mediji

Pojedini američki mediji u ponoć su objavili “udarnu vijest” da Inter ide na prodaju, te da će klub od Kineza preuzeti fond koji kontroliše Saudijska Arabija.

Ipak, aktuelni vlasnik Nerazzurra Steven Zhang rekao je kako su u pitanju lažne vijesti i da od prodaje nema ništa pošto se nikakvi pregovori ne vode.

“Predsjednik Steven Zhang okarakterisao je vijest kao lažnu i oštro negirao da će Inter biti prodat. Štaviše, potvrdio je da u ovom trenutku nikakvi razgovori nisu u toku sa fondom PIF”, stoji u vijesti koju su prenijeli italijanski mediji.

Podsjetimo, Inter je prošle sezone osvojio Scudetto, a potom upao u veliku krizu zbog koje je prodao Romelua Lukakua za 115 miliona eura Chelseaju. Kao zamjena je besplatno doveden Džeko, s kojim Nerazzurri opet gaze ka tituli prvaka.