Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predsjednik Slobode poručio: Ne perite džaba ruke, nema večere

mujkanovic

Predsjednik tuzlanske Slobode Senad Mujkanović prolazio je kroz pravu dramu tokom utakmice sa Krupom na Tušnju. Zbog zdravstvenih problema završio je u bolnici, a na UKC-u u Tuzli saznao je da je Sloboda uspjela da postigne gol i ubilježi novu pobjedu.

“Istina je. Završio sam u bolnici, a još uvijek se nalazim na UKC-u u Tuzli. Ostao sam na dodatnim pretragama. U bolnici sam saznao za pobjedu. Sada se lakše diše. Doveli smo trenera koji je vrlo brzo posložio kockice, a neki su govorili što će ti ovaj, koga je vodio. Sretan sam jer Sloboda ima čovjeka poput Zlatana Nalića”, rekao je za “Sportske.ba” Senad Mujkanović.

Ponovo se protiv Krupe sa tribine od pojedinih frakcija čulo skandiranje protiv predsjednika UO FK Sloboda.

“To rade interesne skupine oko FK Sloboda, a harangu protiv mene predvodi i Nermin Čolić, moj bivši saradnik. Dok sam ja predsjednik kluba, Bony neće biti u Upravnom odboru kluba. On je najveći negativac, koji je isto radio i Azmiru Husiću i prijašnjim Upravama. Također, postoje i tzv. navijači, koji u Slobodi vide priliku da zarade. Ne odgovara im posložen klub. Sloboda je organizaciono u nikada boljoj situaciji, sa debokliranim računom. Sada imamo evropskog trenera, koji je brzo posložio kockice u ekipi. Dolaze i rezultati, nekome to ne odgovara. Pojedinim navijačima da je ići u teretanu i dolaziti do para na brz način. Ja im poručujem da ne peru džaba ruke, nema večere”, poručio je za “Sportske.ba” ogorčeni predsjednik Slobode Senad Mujkanović, koji tvrdi kako zna “odakle vjetrovi pušu te da navijači koji pale baklje i ubacuju na teren samo nanose štetu klubu”.

Također, dodao je kako je informisan kako su pirotehniku za utakmicu sa Krupom navijači kupovali u Doboju.