Fudbal

bh telecom premijer liga

Predsjednik Zvijezde 09 ubijeđen u prekid sezone i opstanak u ligi

26/05/2020

Gotovo sam siguran da će na narednoj sjednici Izvršnog odbora NSBiH biti donesena odluka o prekidu šampionata

Predsjednik bh. premijerligaša Zvijezde 09 Boris Stanišić očekuje da će njegov klub i naredne sezone igrati u elitnom rangu.

Iako je tim iz Etno-sela Stanišić posljednji na tabeli, ističe kako se nada da će, usljed novonastalih okolnosti, ostati u Premijer ligi.

“Gotovo sam siguran da će na narednoj sjednici Izvršnog odbora NSBiH biti donesena odluka o prekidu šampionata, a nadam se da će se kao i u mnogim drugim evropskim zemljama u elitnom rangu takmičenja naći veći broj klubova nego do sada. Iako smo posljednji, niko sa sigurnošću ne može reći da u preostalih 11 kola ne bismo uspjeli da obezbijedimo opstanak”, kaže Stanišić u izjavi za Glas Srpske.

Fudbaleri Zvijezde 09 još nisu počeli sa grupnim treninzima.

“Naš problem je što su svi treneri, njih četvorica, iz Srbije i još se nisu vratili u etno-selo Stanišići. Očekujem da to bude poslije 1. juna, a do tada će sve biti poznato. Ukoliko ostanemo u Premijer ligi, sigurno je da će šef stručnog štaba i dalje biti Perica Ognjenović, a napravićemo respektabilnu ekipu, koja će sigurno postizati daleko bolje rezultate nego u ovoj prekinutoj sezoni”, dodao je Stanišić.

Zvijezda 09 je ubjedljivo posljednja na tabeli sa samo 8 osvojenih bodova u 22 odigrana kola.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.