Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Premiership: Leicester do boda pogotkom u 95. minuti

Leicester

Nogometaši Leicester Cityja i West Hama podijelili su bodove odigravši 2:2 u susretu 34. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Leicester je poveo golom Jameia Vardyja u 18. minuti, a napadač “lisica” bio je u središtu zbivanja i u 56. minuti kada je “zaradio” drugi žuti karton zbog simuliranja.

Nakon isključenja West Ham je u potpunosti preuzeo inicijativu, a do izjednačenja je došao u 84. mnuti kada je jedanaesterac realizirao Andy Carroll. Samo dvije minute kasnije Aaron Cresswell je fantastičnim udarcem s ruga kaznenog prostora svladao domaćeg vratara za vodstvo West Hama 2:1.

Ipak, duboko u sudačkoj nadokandi domaći nogometaši dobili su jedanaesterac kojeg je za konačnih 2:2 realizirao Leonardo Ulloa.

Četiri kola prije kraja na ljestvici vodi Leicester sa 73 boda, osam više od drugoplasiranog Totenhama, koji će u ponedjeljak u gostima kod Stoke Cityja odigrati svoj susret 34. kola.

West Ham, koji je remizirao četvrti susret za redom, ostao je šest i sve dalje je od Lige prvaka. Četvrtoplasirani Arsenal bježi mu šest bodova, uz utakmicu manje.

U drugom dvoboju odigranom u nejdleju Liverpool je na gostovanju pobijedio Bournemouth 2:1. Strijelci za ‘redse’ bili su Roberto Firmino (41') i Daniel Sturridge (45'+2'), a poraz domaćina je ublažio Joshua King (90'+4').