Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bivši selektor bih

Prosinečki dogovara novi posao: Vidjet ćemo, sve je moguće

prosinecki

Vidjet ćemo, sve je moguće. Azerbejdžan ima sve uvjete za postizanje još većih rezultata, rekao je Prosinečki

Neuspjeh na klupi reprezentacije BiH ne bi se trebao pretjerano odraziti na trenersku karijeru Roberta Prosinečkog. Jedan od najboljih veznjaka svog vremena nije uspio izboriti direktan plasman na Euro 2020. godine te su mu se zbog toga prije očekivanog zahvalili na saradnji, ali izgleda kako Prosinečki neće dugo biti bez posla.

Naime, posljednjih sedmica sve se više spominje kao jedan od glavnih kandidata za klupu Crvene zvezde, ali i reprezentacije Azerbajdžana gdje je dužnost selektora obnašao u periodu od 2014. do 2017. godine.

– Kada je on bio selektor igrali smo vrlo dobro, ali ko god bude selektor na igračima je da se trude, daju svoj maksimum i bore se za ekipu. Savez je taj koji će odlučiti, ali lično bih volio da se vrati – izjavio je azerbejdžanski reprezentativac Mahir Emreli.

Mediji u Azerbajdažnu također su prenijeli jednu izjavu popularnog “Žutog” koji nije odbacio mogućnost povratka.

– Vidjet ćemo, sve je moguće. Azerbejdžan ima sve uvjete za postizanje još većih rezultata.

Također valja istaknuti kako je još uvijek aktuelni selektor Azerbajdžana Nikola Jurčević koji je s Prosinečkim sarađivao u stručnom štabu Hrvatske kada je selektor bio Slaven Bilić, pišu Sportske novosti.