Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prvi poraz Želje u eri Slavka Petrovića

nk_siroki_brijeg_fk_zeljeznicar

U posljednjem susretu 14. kola nogometne BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega na stadionu “Pecara” pobijedili su ekipu Željezničara sa 1:0 (1:0).

Gol koji je odlučio pobjednika derbija kola postigao je Brazilac Wagner u 38 minuti.

Treneru Željezničara Slavku Petroviću je to bio prvi poraz na klupi “Plavih”, nakon što je upisao sedam pobjeda i tri remija, od kada je početkom septembra stigao na Grbavicu.

– Ne mirimo se s porazom i nije nam drago što smo izgubili. Nismo u prvom poluvremenu iskoristili dvije ogromne šanse, a iz jednog šuta smo primili gol. Protivniku čestitam pobjedu, a mi smo morali igrati bolje u drugom poluvremenu, jer ako smo mogli u prvom poluvremenu biti bolja ekipa, trebali smo i drugi dio susreta odigrati znatno bolje – kazao je Petrović.

“U srijedu su moji igrači odigrali jednu vrhunsku utakmiceu, a danas su dali zadnji atom snage i stoga im čestitam. U prvom poluvremenu Željezničar je, očito svježiji jer su odmarali dosta igrača u srijedu, bio dosta bolja momčad. Budimo realni, mi smo tu imali dosta sreće, da bi pred kraj poluvremena uspjeli postići pogodak”, istako ja trener Širokg Brijega Denis Ćorić.

Željezničar na tabeli zauzima peto mjesto sa 22 boda, dok su Širokobriježani sedmi sa tri boda manje.

U 15. kolu ekipa Željezničara dočekuje Slobodu.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo