Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PSG poručio navijačima Zvezde: Možda vas ne pustimo na stadion

psg

PSG sve ozbiljnije pristupa pripremi za meč sa Crvenom zvezdom, ali i sa druge strane, kako bi na tribinama sve proteklo idealno.

U protekla dva dana, Le Paisien je objavio da se očekuju oko 2.000 navijača Crvene zvezde koji su kupili dostupne ulaznice, bez bilo kakvog organizovanja i planiranog grupisanja.

To je i logično s obzirom na suspenziju izrečenu Crvenoj zvezdi, srpskom šampionu zabranjeno je dijeljenje, odnosno prodaja ulaznica za gostovanja i poseban sektor gdje bi svi bili smješteni, što nije bilo dovoljno da zaustavi individualne pokušaje da se do ulaznica dođe.

Navijače Zvezde ništa nije moglo da spriječi da dođu do ulaznica u Salzburgu, nešto slično viđeno je u Parizu, gdje su se mnogi na razne načine snašli kako bi do karata došli, a pred sam meč, klub je kontaktirao sve kupce karata čija su imena lako prepoznata kao srpska, i to mailom sljedeće sadržine.

“Poštovani, kupili ste ulaznicu za meč Lige šampiona između PSG-a i Crvene zveezde 3. oktobra u Parizu. Ovaj meč UEFA je proglasila riskantnim i moramo da apelujemo na sve navijače Crvene zvezde da izbjegnu predstavljanje obilježja klubova kako bi se osigurala bezbjednost svih gledalaca. Svi zaposleni u bezbjednosnom sektoru zadržaće pravo da zabrane ulaz gledaocima za koje se procjeni da su se oglušili o ovu preporuku”, navodi se u pismu dostavljenom Telegrafu od jednog navijača.