AS

Ramos odbija produžiti ugovor, gdje bi mogao završiti?

ramos

Španjolski AS piše je objavio da Real Madrid ima nepisano pravilo prema kojem igračima starijim od 30 godina ne nudi dugogodišnje ugovore

Sergio Ramos još nije produljio ugovor s Realom koji mu istječe sljedećeg ljeta. Postoji mogućnost da kapetan napusti klub, a mnogi klubovi prate situaciju u nadi da će ga dovesti Ramosa, prenosi Index.hr.

Španjolski AS piše je objavio da Real Madrid ima nepisano pravilo prema kojem igračima starijim od 30 godina ne nudi dugogodišnje ugovore. Izuzetak je bio Cristiano Ronaldo.

To znači da bi 34-godišnjem Ramosu mogao biti ponuđen ugovor do ljeta 2022. godine, na što on vjerojatno neće pristati.

Ako se desi da Ramos odluči napustiti klub, postoji nekoliko klubova koji bi ga rado doveli.

Sevilla

Jedan od njih je klub u kojem je odrastao, a to je Sevilla. On je prošao omladinski pogon Seville, debitirao za prvu momčad, a onda je na ljeto 2005. godine za čak 27 milijuna eura stigao u Real Madrid.

Njegova previsoka plaća mogla bi biti prepreka u tom transferu, ali nitko ne može isključiti mogućnost Ramosovog povratka u voljeni klub.

Tottenham

Prema pisanju portala 90min, šest engleskih klubova je već stupilo u kontakt s Ramosovim predstavnicima. Jedan od njih je Tottenham.

Ramos je već surađivao s Joseom Mourinhom, a njihovo poznanstvo moglo bi igrati važnu ulogu u eventualnim pregovorima.

Manchester United

Manchester United još uvijek traži svoj identitet nakon odlaska Sir Alexa Fergusona. Dolazak igrača poput Ramosa mnogo bi značio klubu koji je izgubio pobjednički mentalitet.

Ole Gunnar Solskjaer u svojim redovima nema igrača s Ramosovim iskustvom, a svakoj svlačionici je potreban jedan takav lider.

Bayern

U Bayernu je još uvijek nepoznato što će se dogoditi s Jeromeom Boatengom i Davidom Alabom, a postoje informacije koje govore da klub već traži zamjenu za njih dvojicu.

Bayern uglavnom prati i dovodi mlađe igrače, ali ne pruža se često prilika da se bez odštete dovede nogometaš poput Ramosa.

Manchester City

Manchester City se povezuje s dolaskom Lionela Messija i klub je preokupiran Argentincem, ali navodno spada u red klubova koji su zainteresirani za Ramosa.

City je u Engleskoj pokazao kvalitetu, ali još uvijek je bez uspjeha u Ligi prvaka. Ramos je igrač koji bi mogao mnogo pomoći na putu ka osvajanju titule europskog prvaka.