propao posao

Ramos se uvalio u dugove do guše, zato želi otići iz Reala

ramos (1)

Stoga mu je potreban novac i zato bi on u 33. godini otišao u Kinu, gdje bi zarađivao najmanje dvostruko više nego u Realu

Španski El Confidencial tvrdi da Sergio Ramos Real Madrid ne želi napustiti iz nogometnih razloga.

Sjajnom defanzivcu navodno se sviđa odlazak u Kinu i to bi učinio očajnički, zbog svojih poslovnih promašaja, pišu Španci.

Naime, uzeo je veliki kredit za zemlju u blizini Madrida i sada duguje 35 miliona eura jer su mu svi planovi propali.

Ramos i njegov otac Jose Maria vlasnici su 51 posto kapitala u jednoj građevinskoj firmi i plan je bio da se na tom zemljištu izgrade stanovi. Grad Madrid je to stopirao.

Ne mogu dobiti potrebne dozvole, što banku ne zanima. Pa je Ramosu prva rata na naplatu stigla ovoga proljeća i on, pišu Španci, nije imao dovoljno novca jer igra za 12 miliona eura po sezoni. Ima i marketinšku zaradu, no onda bi veći dio zarađenog morao potrošiti na propali posao. Stoga mu je potreban novac i zato bi on u 33. godini otišao u Kinu, gdje bi zarađivao najmanje dvostruko više nego u Realu.

Nude mu, navodno, 25 miliona eura godišnje, što bi bilo dovoljno da sredi svoj dug.

Spominjalo se da zbog svađe s predsjednikom Florentinom Perezom želi otići iz kluba, međutim baš Perez mu je spreman učiniti uslugu i pustiti ga bez odštete u Kinu samo kako bi spasio situaciju.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.