Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neočekivano

Ramos skoro sigurno napušta Real, Španci tvrde da znaju gdje odlazi

ramos

Ugovor s Realom reprezentativca Španjolske veže do 2021. godine, ima otkupnu klauzulu od 200 miliona eura, ali jasno je da ga niko neće platiti toliko

Marca je prije tri dana šokirala informacijom da Sergio Ramos želi napustiti Real Madrid, a danas El Chiringuito TV tvrdi da bi Realov kapiten mogao otići besplatno iz kluba.

I to u Kinu!

Iako ga silno žele Manchester United, PSG i Juventus, sjajni španski štoper smatra da mu je potrebna velika životna promjena, kako u smislu karijere tako i u ličnom kontekstu, pa je spreman prihvatiti ponudu Kineza.

Još nije poznato o kojem je klubu tačno riječ.

Ramos se ranije posvađao s predsjednikom Florentinom Perezom nakon ispadanja od Ajaxa u Ligi prvaka, a dvojac je prije dvije sedmice pokušao izgladiti probleme razgovorom u Ramosovom domu.

Perez ga nije uspio natjerati da odustane od ideje napuštanja kluba i rastanak je, čini se, neminovan.

Ugovor s Realom reprezentativca Španjolske veže do 2021. godine, ima otkupnu klauzulu od 200 miliona eura, ali jasno je da ga niko neće platiti toliko. Pogotovo jer ima 33 godine i na zalasku je karijere.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.