Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ranieri: Mislim da je nemoguće da Leicester osvoji Ligu šampiona

ranieri

Claudio Ranieri, menadžer Leicester Cityja smatra da je nemoguće da njegov tim ove sezone, nakon osvajanje Premier lige prošle, napravi još jednu senzaciju i osvajanjem Lige šampiona ispiše još jednu bajku, javlja Anadolu Agency (AA).

“Lisice“ će u svom debiju u najjačem klupskom evropskom takmičenju večeras u prvom kolu grupe “G“ gostovati kod belgijskog Club Bruggea.

“Mislim da je nemoguće osvojiti Ligu šampiona. Želimo se plasirati u nokaut fazu, ako nećemo da igramo u Ligi Evrope. Ima toliko velikih timova u Ligi šampiona. Da bi osvojili ovo takmičenje trebali bi ispisati još jednu bajku, ali Leicester je prošle sezone pokazao da je nemoguće moguće“, kaže Ranieri.

Osim Club Bruggea u grupi “G“ rivali Leicestera biće Kopenhagen i Porto, osvajač Lige šampiona iz 2004. godine.

“Ako nas svate olako to će biti naša prednost. Neki bi nas mogli gledati kao slabiji tim u odnosu na one koje su mogli dobiti. To ne bi bilo mudro“, zaključio je Ranieri.

Zanimljivo Club Brugge očekuje svoju prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige šampiona nakon deset godina. Susret Club Brugge – Leicester City igraće se večeras na stadionu “Jan Breydel“ sa početkom u 20.45 sati.