Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ranieri potpisao novi četvorogodišnji ugovor s Leicesterom

ranieri

Menadžer engleskog šampiona Leicestera Claudio Ranieri potpisao je novi četvorogodišnji ugovor s tim fudbalskim klubom, prenijeli su britanski mediji.

Ranieri je prošle sezone predvodio Leicester do šampionske titule, prve u klupskoj istoriji.

Njegov stari ugovor, potpisan prošlog ljeta, istekao bi za dvije godine.

“Otkako sam razgovarao s vlasnicima kluba o njihovoj viziji Leicestera, znao sam da želim da budem dio toga mnogo godina. Energija koja postoji u klubu, od vlasnika i zaposlenih, do igrača i navijača, nešto je veoma posebno. Srećan sam i ponosan što ću biti deo toga”, rekao je Ranieri, a prenio BBC.

Potpredsjednik Leicestera Aiyawatt Srivaddhanaprabha rekao je da se malo ko u klubu nadao Ranierivim rezultatima u prvoj sezoni.

“Prije 12 mjeseci doveli smo u Leicester čovjeka čije znanje i iskustvo je moglo da nas odvede do druge faze našeg dugoročnog plana. Ono što nam je pomogao da ostvarimo, u vremenu za koje smo to postigli, bilo je više nego što smo mogli da predvidimo. Claudiovi kvaliteti, ljudski i profesionalni, jasni su nam otkako je došao, ti kvaliteti su pomogli Leicesteru da napreduje na svakom nivou”, rekao je potpredsjednik Leicestera.