Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ranieri pred otkazom u Leicesteru

ranieri

Prošlogodišnji senzacionalni engleski prvak Leicester, koji vodi italijanski strateg Claudio Ranieri, u velikoj je krizi.

Lisice više od mjesec dana nisu postigle pogodak, a u tom su razdoblju osvojile samo jedan bod i zabilježile četiri poraza.

Posljednji im je ove nedjelje na domaćem terenu nanio Mourinhov Manchester United koji je slavio sa 3:0.

Tim porazom Leicster je ostao samo jedan bod iznad mjesta koje vodi u 2. ligu, a ako se ova ekipa koja je prošle sezone na bajkovit način stigla do naslova ubrzo ne probudi, ispadanje iz lige bi se lako moglo i ostvariti, piše Goal.com.

U takvim situacijama se vrlo često krivca traži u treneru pa je tako Ranieri postao prvi kandidat za otkaz na britanskim kladionicama.

Italijan očito ne pronalazi način da probudi svoju ekipu, a prema navodima Gazzette dello Sport, otvoreno je rekao igračima da idu tražiti upravu da ga smijeni ako ga više ne žele na klupi!

“Puno toga će ovisiti o tome koliko su itajlandski vlasnici odani čovjeku koji je klubu donio gotovo nemoguć uspjeh prošle sezone. Ali, s ovakvom igrom sigurno nisu previše dobri da bi ostali u ligi,” izjavio je Sandro DiMichele, Skyjev stručnjak za klađenje.

Iduća utakmica Leicestera zapravo je derbi začelja, a protivnik je Swansea, ekipa koja ima isti broj bodova kao i lisice, a ostaje vidjeti hoće li ona i odlučivati o subini italijanskog stratega na klupi aktualnog prvaka.