Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Rasističke orgije igrača Leicestera osvanule na internetu

31/05/2015

Engleski nogomet potresa nova seks afera. Trojica nogometaša Leicester Cityja, nakon završnice sezone u kojoj je klub sačuvao provligaški status, otputovali su na Tajland i tom prilikom snimili seks s domaćim djevojkama. Na njihovu nesreću, video je osvanuo na internetu u javnost.

Naravno, navijači su bijesni i traže njihov izgon iz kluba.

Film, koji je objavio Sunday Mirror, pokazuje Jamesa Pearsona (22), sina menadžera kluba, kako se seksa sa Tajlanđankom, a potom i golmana Adama Smitha (22) i napadača Toma Hoppera (21).

Britanski mediji pišu kako je spomenuti trio učestvovao u “sramotnim rasističkim orgijama”, s obzirom da se na snimku mogu čuti pogrdne i rasističke izjave na račun djevojaka.

“U kontaktu smo s igračima i pokrenuli smo istragu. Poduzet ćemo potrebne mjere ne bi li otkrili šta se dogodilo. I to je sve što ćemo reći dok istraga ne završi”, izjavio je glasnogovornik Leicestera.

Trojica igrača odmah su potjerani sa klupske turneje po Aziji, a vrlo izvjesno je da bi mogli biti potjerani i iz kluba.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.