Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Raspad sistema na Marakani: Vučić naredio povlačenje svojim kadrovima

vucic

Srpski premijer Aleksandar Vučić rekao je svojim političkim kadrovima da napuste Upravni odbor Crvene zvezde nezadovoljan situacijom u klubu i revoltom navijača prema njima.

Srpski premijer je pustio niz vodu politički dio uprave Crvene zvezde, piše beogradska štampa. Članovi Upravnog odbora jedan po jedan su dali neopozive ostavke, a Vučić je, prema pisanju Blica, nezadovoljan njihovim radom odlučio da država više ne pomaže klubu.

[pull_quote_right]Zvezda je u velikim problemima jer je jasno da u Srbiji fudbalski ili sportski kolektiv ne može da funkcioniše bez političke podrške[/pull_quote_right]

“Ako već znate kako treba i znate bolje, vi vodite klub”, navodno je poručio prvi čovjek Vlade navijačima, koji su bili uporni da kompletna uprava ode.

Vučić je pri stavu da su navijači pretjerali u zahtjevima i zbog toga je odlučio da na neki način “kazni” Zvezdu tako što će u narednom periodu funkcionisati u ostavci bez pravih odluka.

Zvezda je u velikim problemima jer je jasno da u Srbiji fudbalski ili sportski kolektiv još uvijek ne može da funkcioniše bez političke podrške.

Još veći problem je što u ovom trenutku ne postoji ni pojedinac ni grupa koji bi bili kandidati na predstojećim izborima.

Klub će do daljnjeg voditi predsjednik Svetozar Mijailović uz podršku predsjednika Sportskog društva Petra Škundrića i dva člana UO Slobodana Ilića i profesora Božidara Cerovića.