Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kolašinac tragičar

Reakcija Tudora kad je reprezentativac BiH promašio Ligu prvaka je viralna

kolasinac tudor

U 87. minuti utakmice posljednjeg kola na domaćem terenu protiv Tottenhama, pri rezultatu 1:1, Luis Suarez savršeno je centrirao s desne strane, a Kolašinac je na drugu stativu odlično utrčao iz drugog plana

Sead Kolašinac, branič Marseillea i reprezentacije Bosne i Hercegovine, tragičar je nevjerojatne drame u završnici najneizvjesnije grupe Lige prvaka.

U 87. minuti utakmice posljednjeg kola na domaćem terenu protiv Tottenhama, pri rezultatu 1:1, Luis Suarez savršeno je centrirao s desne strane, a Kolašinac je na drugu stativu odlično utrčao iz drugog plana.

Gol se činio neminovan jer bacio se na loptu i pucao glavom na samo dva metra od vrata. Međutim, lopta se od poda odbila u gol-aut. Kolašinac, njegovi suigrači i navijači Marseillea bili su u nevjerici nakon nevjerovatnog promašaja.

Kamere su se, međutim, u tim trenucima fokusirale na Igora Tudora i njegove užasnute izraze lica kada je shvatio kakvim je promašajem ostao bez Lige prvaka. Slijedio je još jedan šok. S ovih 1:1 je imao barem treće mjesto i nokaut-fazu Evropa lige, a golom primljenim u sudijskoj nadoknadi za poraz 2:1 potpuno je ispao iz Evrope.

Promašaj Kolašinca možete pogledati na ovom LINKU.