Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Real izabrao trenera za sljedeću sezonu?

pellegrini mourinho

Madridski Real ostao je na samo jednom kolosijeku – u Ligi prvaka. Naravno, i taj bi trofej zadovoljio navijače u Madridu, ali bez obzira razočaravajući ostaje plasman u prvenstvu, u kojem trenutno zaostaju 12 bodova za Barcelonom

Zbog svega toga, ali i prilično nejasno upravljačke politike kluba, koja je prošle sezone bila kobna po Carla Ancelottija, navijačima dragog italijanskog stratega, nakon pola sezone smijenjen je Rafa Benitez, a po svemu sudeći žrtvovat će se i legendu kluba Zinedinea Zidanea.

Naime, čim je Francuz najavio da su za novu sezonu moguće promjene na klupi i u ekipi, jasno je da će u novoj sezoni – Real imati novog trenera.

Ipak, upitno je ko će naslijediti Zidanea, ali dobro upućeni španski mediji znaju da to neće biti ni Mourinho, ni Ancelotti, pa ni Massimiliano Allegri i Unai Emery.

U Realu su se sjetili da su Manuelu Pellegriniju ostali ‘dužnici’, jer kada je on vodio Real a bilo je to u sezoni 2009/10, ‘kraljevi’ su igrali dopadljiv nogomet, iako su imali tim u stvaranju, a u prvenstvu su osvojili velikih 96 bodova, odnosno samo tri manje od Guardioline Barcelone.

Također, nakon prošlogodišnjeg čekanja hoće li se David de Gea priključiti ‘kraljevima’, ali i gubitka vremena u potrazi na novim golmanom, sada su u Realu odlučili taj problem – iako se Keylor Navas pokazao kao odlična zamjena za Casillasa – riješiti puno prije. Navodno je prvi pick Belgijac Thibaut Courtois koji je nezadovoljan u Chelseaju.

Kako isti izvori tvrde, Courtois nema ništa povratka u Madrid, iako imaju Atleticovi navijači – jer Courtois je tri sezone bio njihov golman.